KamenPrirodni.com Krusevac

 

 

 

 

 

Gradjevinski radovi

 

 
Prirodni kamen je materijal koji traje večno,to dokazuju brojna zdanja iz prošlosti koja su se očuvala upravo zahvaljujući
kamenu .Današnja upotreba prirodnog kamena se u većini slučajeva svodi na kamene obloge kojima oblažemo podove,zidove,stepenista,ograde,stubove i ostale gradjevinske elemente.
Osim sto se odlikuje svojom trajnošću,prirodni kamen se odlikuje i lepim atraktivnim izgledom,čija lepota nikada ne zastareva.
Postoje više vrsta prirodnog kamena,najširu primenu kod nas imaju mermer,granit i peščar.Naši majdani su od davnina puni izuzetno kvalitetnim peščarom,koji je zbog svojih odličnih građevinsko-arhitektonskih osobina našao široku primenu kako za unutrašnju upotrebu ,tako i za spoljnu.
U ponudi imamo više vrsta kamena,pored kamena Belovodski pescar,koji se vadi u našim majdanima,prodajemo jos nekoliko vrsta kamena iz Srbije,koji su po našem mišljenju i dugogodišnjem iskustvu,visokog kvaliteta.
Kamen obrađujemo po želji kupca,kamen se iz majdana dobija u obliku krupnih stena koje se kasnije obrađuju u zavisnosti od namene: sečenjem,izbijanjem,cepanjem,brušenjem,štokovanjem i poliranjem.Zahvaljući tim osobinama kamena,da podnosi sve vrste obrade,u ponudi imamo bukvalno sve od kamena.
U ponudi imamo prirodni kamen u obliku kamenih ploča nepravilnog oblika,kamene ploce secene na odgovarajuće dimenzije,usko sečene kamene ploce ili štanglice (veoma atraktivnog izgleda),kamene ploce za stepenice,kamen za fasade,kamen za ograde,kamen za kamine,kamen za staze,kamen za podove itd.
Pored prodaje kamena vršimo i profesionalnu ugradnju kamena sa iskustvom dugim 40 god. i mnogobrojnim zadovoljnim mušterijama.
 

dipl.ing Nebojsa Pavlovic © 2010